GadgetGear.nl

TV kijken in VR, met Plex

Ik geef het meteen toe, de Facebook app voor de Oculus Go is veruit de stomste manier om films en series te kijken. Bij Plex hebben ze een andere kijk op films en series in VR, een veel meer sociale.

Ook bij de populaire Plex mediaserver krijg je films en series in een soort theater. Het verschil is dat je met vrienden en familie op de bank kunt zitten. Met behulp van avatars en interactieve accessoires, geef je de beleving nog meer vorm.

De Plex VR ervaring werkt op vrijwel alle VR headsets waaronder de goedkope Oculus Go van Xiaomi. De opmerkingen van familie en vrienden worden gewoon over de headset weergegeven. In 5.1 surround sound als je die luxe hebt.

Plex VR is per direct beschikbaar.

kopen
→ Check de prijs bij CoolBlue.nl

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten