GadgetGear.nl

IFA Verwachtingen: Dag 4

Het is de vierde en laatste dag voor GadgetGear.nl op de IFA. Het techfeest gaat dan nog wel vijf dagen door, Arjan en Albert gaan naar huis de blaren verzorgen. Het is dan wel geen Nijmeegse Vierdaagse, het is slopend om op het enorme complex van hal naar hal te lopen. Anyway, dit is wat de heren vandaag verwachten.

Devolo

Bij Devolo zal volop aandacht zijn voor het smart home. Ze zitten in Hal 6.2 waar het alleen maar over IoT gaat. Devolo werkt al een tijdje met Z-Wave en we verwachten mooie toevoegingen van het Duitse merk.

Kitsound

Kitsound wist vorig jaar te verrassen met een aantal leuke speakers. Waaronder een ontvanger waardoor je jouw bestaande HiFi installatie op het Qualcomm AllPlay netwerk kunt aansluiten. Dit jaar heeft Kitsound weer de nodige introducties op de IFA.

Minix

Als er één merk is waar we al vanaf de start ieder product hebben getest, dan is het Minix. Het Chinese merk loopt vooraan als het gaat om het bouwen van Android en Windows 10 mediaplayers. Vorig jaar introduceerde het een bijzondere high-end serie op de IFA en inmiddels is er veel gebeurd. Wat brengen ze ons dit jaar?

Lenovo

We sluiten de dag af bij Lenovo. Een persoonlijke rondleiding door het assortiment waarbij we wellicht nog producten vinden die we afgelopen woensdag niet hebben gezien. We zijn benieuwd.

Het programma van vandaag lijkt wat kort, maar het is ook de meest productieve dag. We gaan van hal naar hal om nieuws te vinden dat we anders niet zouden kunnen brengen. De komende dagen lees je daar nog alles over.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.