GadgetGear.nl

Dag dag halogeenpitjes. Jullie zijn VERBOTEN!

Na de gloeilamp maat de Europese unie vanaf vandaag opnieuw een einde aan een beroemde lamp. Ditmaal is de halogeenlamp aan de beurt. Oké, het is zeker beter voor het milieu en voor de energierekening, maar kennelijk weet bijna niemand dit.

Philils Lightning (wie anders) heeft uit laten zoeken hoe goed Europeanen op de hoogte zijn van de veranderingen in de regelgeving. Daarvoor werden deze zomer ruim 5.000 mensen in Duitsland, Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Zweden en België benaderd. Driekwart bleek niet op de hoogte van dit verkoopverbod.

Wees niet ongerust. Inmiddels zijn er enorm veel LED vervangers voor halogeen. Natuurlijk ook van Philips. Van een simpele WarmGlow tot een complete Hue ervaring.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.