Sigma Sport introduceert 2.000 lumen fietslamp

Enkele jaren geleden mochten we een nieuwe fietslamp van Philips testen. Een LED lamp die ultrafel was. Dit jaar lijkt die lamp een serieuze concurrent te krijgen in de vorm van de Sigma Sport Buster 2000.

De Buster 2000 is een koplamp met LED verlichting die een lichtbundel van 2.000 lumen produceert. Omdat een dergelijke felle straal niet altijd gewenst is, heeft Sigma Sport ook een afstandsbediening voor op het stuur ontwikkeld. Daarmee is de lichtsterkte in te stellen. Daarnaast levert Sigma Sport ook nog eens een bracket mee om actioncams op de lamp te monteren.

De Buster 2000 komt met een losse accu die je op een andere plek op de fiets moet monteren. Deze heeft een LED indicator in vier standen om de beschikbare capaciteit weer te geven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events