Garmin gaat fietslampen produceren

Garmin kennen we vooral van haar navigatiesystemen, maar bouwt steeds meer innovatieve gadgets voor op de fiets. Het nieuwste domein waar Garmin zich op stort is die voor fietslampen.

De Garmin Varia UT800 is het eerste product uit deze lijn. De kleine LED lamp produceert een lichtstraal van 800 lumen en heeft een maximale gebruiksduur van 1,5 uur. Om de accu te sparen past de lamp zich aan op het omgevingslicht. Daarnaast kun je ook handmatig instellen hoe fel de lamp is met een minimum van 200 lumen.

Koppel je de Varia UT800 met de Edge fietscomputers, kan ook de snelheid als factor worden meegenomen om te bepalen hoe fel de lamp moet zijn. Voor de lamp komt niet alleen een beugel om hem op het stuur te bevestigen, maar ook voor op de fietshelm.

Beschikbaarheid

De Garmin Varia UT800 komt in twee uitvoeringen en gaat €169,99 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.