GadgetGear.nl
Garmin Varia UT800

Garmin gaat fietslampen produceren

Garmin kennen we vooral van haar navigatiesystemen, maar bouwt steeds meer innovatieve gadgets voor op de fiets. Het nieuwste domein waar Garmin zich op stort is die voor fietslampen.

De Garmin Varia UT800 is het eerste product uit deze lijn. De kleine LED lamp produceert een lichtstraal van 800 lumen en heeft een maximale gebruiksduur van 1,5 uur. Om de accu te sparen past de lamp zich aan op het omgevingslicht. Daarnaast kun je ook handmatig instellen hoe fel de lamp is met een minimum van 200 lumen.

Koppel je de Varia UT800 met de Edge fietscomputers, kan ook de snelheid als factor worden meegenomen om te bepalen hoe fel de lamp moet zijn. Voor de lamp komt niet alleen een beugel om hem op het stuur te bevestigen, maar ook voor op de fietshelm.

Beschikbaarheid

De Garmin Varia UT800 komt in twee uitvoeringen en gaat €169,99 kosten.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten