Gamescom: Lenovo Ideapad Y910 (product tour)

Lenovo is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Gamescom met natuurlijk gaming hardware. Ze pakken uit met een eigen stand in consumentenhal 9 en wij zijn even langs geweest om het drietal nieuwe producten te bekijken.Lenovo laat ons op de gamescom een drietal producten zien in zijn product tour. In drie aparte berichten gaan wij verder in op het product zoals wij deze hebben kunnen zien op de Gamescom.

Zo vlak voor de Gamescom kondigde Lenovo zijn nieuwe gaming hardware in de Y-lijn al aan. Hier hebben wij eerder deze week over bericht. De nieuwe apparatuur hebben wij kunnen bekijken met tekst en uitleg van een lid van de Lenovo crew. Nu geven we jullie onze eerste blik op deze nieuwe game PC’s van Lenovo.

De Lenovo Ideapad Y910 is de nieuwe gaming laptop van Lenovo. Voorzien van een dikke videokaart van Nvidia en een Intel Core i7 van de laatste generatie is deze laptop prima uitgerust. Wat betreft hardware zit het met de Y910 prima in orde maar wat maakt deze laptop speciaal?

De Y910 gaming laptop beschikt over een Killer netwerkkaart voor zowel LAN als WLAN, welke lag reducerend werken tijdens online gaming. Daarnaast beschikt de machine over een subwoofer en twee speakers van JBL, er is een mechanisch toetsenbord aanwezig met achtergrondverlichting en de laptop is te overclocken met één druk op de knop.

Het geheel weegt een kleine 4,5 kilogram. Wel erg zwaar voor de gemiddelde laptop, maar voor een machine met deze prestaties zal je inderdaad ergens wat moeten inleveren.

Andere producten in Lenovo Y-serie

Gaming desktop – Lenovo Y710 Cube
Gaming desktop – Lenovo Y910 All-in-One

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.