Gamescom: Lenovo Ideacentre Y710 Cube (product tour)

Lenovo is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Gamescom met natuurlijk gaming hardware. Ze pakken uit met een eigen stand in consumentenhal 9 en wij zijn even langs geweest om het drietal nieuwe producten te bekijken.Lenovo laat ons op de gamescom een drietal producten zien in zijn product tour. In drie aparte berichten gaan wij verder in op het product zoals wij deze hebben kunnen zien op de Gamescom.

Zo vlak voor de Gamescom kondigde Lenovo zijn nieuwe gaming hardware in de Y-lijn al aan. Hier hebben wij eerder deze week over bericht. De nieuwe apparatuur hebben wij kunnen bekijken met tekst en uitleg van een lid van de Lenovo crew. Nu geven we jullie onze eerste blik op deze nieuwe game PC’s van Lenovo.

De Y710 Cube is een compacte gaming desktop met high-end hardware. Lenovo probeert in te spelen op de behoeften van gamers door het relatief lage gewicht van 7.4 kg en een handvat bovenop de behuizing. Zo kan je eenvoudig de desktop loskoppelen en meenemen naar vrienden of een lan-party.

Lenovo-IdeaCentre-Y710-Cube-with-Keyboard-Mouse

Het topmodel wat ten toon staat op de Gamescom is uitgerust met een i7 processor uit de 6e generatie en een full sized desktop videokaart, de GTX 1080 van Nvidia. Hoewel Lenovo, kopers in staat stelt om bij aankoop te kiezen uit verschillende configuraties van het systeem kan je later ook zelf vrij simpel componenten zoals processor en geheugen zelf vervangen. De behuizing kan worden geopend door twee duimschroeven los te draaien en één van de panelen te verwijderen. Details hopen we naar voren te kunnen brengen in een toekomstige review.

De Y710 Cube is een zeer krachtig systeem, ongeacht de configuratie die je zelf zal kiezen. Daarmee is de computer uitermate geschikt voor gamen op hoge graphics en FPS maar ook voor VR toepassingen. Lenovo prijst de Y710 Cube dan ook aan als een VR-ready machine.

De Lenovo Y710 Cube is verkrijgbaar vanaf €899,- en is vanaf deze maand verkrijgbaar.

Andere producten in Lenovo Y-serie

Gaming laptop– Lenovo Ideapad Y910
Gaming desktop – Lenovo Y910 All-in-One

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.