Gamescom: Lenovo Ideacentre Y910 AIO (Product tour)

Lenovo is dit jaar voor het eerst aanwezig op de Gamescom met natuurlijk gaming hardware. Ze pakken uit met een eigen stand in consumentenhal 9 en wij zijn even langs geweest om het drietal nieuwe producten te bekijken.Lenovo laat ons op de gamescom een drietal producten zien in zijn product tour. In drie aparte berichten gaan wij verder in op het product zoals wij deze hebben kunnen zien op de Gamescom.

Zo vlak voor de Gamescom kondigde Lenovo zijn nieuwe gaming hardware in de Y-lijn al aan. Hier hebben wij eerder deze week over bericht. De nieuwe apparatuur hebben wij kunnen bekijken met tekst en uitleg van een lid van de Lenovo crew. Nu geven we jullie onze eerste blik op deze nieuwe game PC’s van Lenovo.

De Y910 AIO is een bruut uitziende All-In-One PC. Alle hardware is verwerkt achter het 17,3” grootte Full-HD scherm. Een full size desktop grafische kaart is aanwezig en mooi weggewerkt achter het scherm.

Kijkend naar de van deze AOI PC, heeft Lenovo aan veel details gedacht als voldoende USB aansluitingen, een mooi weggewerkt snoer voor de stroomvoorziening en aan de linker zijde van het scherm kan je een pennetje uitklappen om jouw headset aan op te hangen. Mogelijk dat zowel het toetsenbord als de muis zijn inbegrepen bij de PC, beiden in de stijl van de All-In-One PC, maar meer details zullen hier later over naar buiten komen.

Lenovo heeft er voor gezorgd dat er in tegenstelling tot veel AIO PC’s, hardware zoals de videokaart kan worden vervangen. Je bent uiteraard wel wat gelimiteerd in het kiezen van bijvoorbeeld aftermarket geheugen en videokaarten in verband met ruimte. Maar het hebben van deze optie maakt het wel erg interessant om toch voor een All-In-One PC te gaan als jouw vaste gaming computer.

De startprijs van de VR-ready IdeaCentre AIO Y910 met NVIDIA GeForce GTX 1070 heeft een adviesprijs vanaf € 2199,- en is beschikbaar vanaf oktober 2016

Andere producten in Lenovo Y-serie

Gaming desktop – Lenovo Y710 Cube
Gaming laptop– Lenovo Ideapad Y910

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.