D-Link’s smart home platform is alweer ruim een jaar oud, maar lijkt nu echt te openen voor andere merken. Met de ondersteuning van IFTTT zijn de D-Link producten te koppelen aan die van merken als Nest en Honeywell. Bovendien levert D-Link de eerste camera met IFTTT ondersteuning.

Die camera is de Wide Eye Panoramic HD Camera die D-Link onlangs heeft geïntroduceerd. Via IFTTT kan de camera bepaalde acties richting andere apparaten en software uitvoeren. Zo kan de camera bijvoorbeeld het licht (o.a. Philips Hue) aanzetten bij het detecteren van beweging. De sensoren en actoren uit het D-Link smart home pakket (mydlink) werken op dezelfde manier.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.