Stacked is een nieuw concept voor stekkerdozen. Je weet wel. Die dingen die we massaal gebruiken omdat we nooit genoeg stopcontacten in de muur hebben om al onze gadgets op aan te sluiten. De stacked biedt nu een modulair alternatief.

De stacked bestaat uit een verzameling blokjes die je op elkaar aansluit. Eenmaal aangesloten, voorzien ze elkaar van stroom. Het leuke is dat je zelf een beetje de lengte kunt bepalen. Bovendien kun je uit verschillende stopcontacten en USB poorten kiezen. Ze zijn zelf te draaien zodat laders en adapters elkaar niet in de weg hoeven te zitten.

Beschikbaarheid

Stacked staat nu op Kickstarter. Vanaf $35 doe je mee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.