GadgetGear.nl
Ewent EW3935 Stekkerdoos

Review: Ewent EW3935 (Stekkerdoos)


Roelof van Doorn beoordeelde namens GadgetGear de Ewent EW3935 met 5 sterren.

The Good
  • Compact ontwerp
  • Gemakkelijk verschillende laders te plaatsen
  • Handige USB poorten

The Bad

De ultieme stekkerdoos voor op het bureau, dat is het idee achter de Ewent EW3935 stekkerdoos. Deze compacte stekkerdoos moet alle ruimte bieden om een computer aan te sluiten en je gadgets op te laden. Wij vinden hem ook briljant voor op vakantie.

Unboxing

Het Nederlandse Ewent pakt de stekkerdoos netjes in met een stukje documentatie. Meer heb je natuurlijk ook niet nodig.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Design

Ewent heeft voor het ontwerp van de Ewent EW3935 voor standaard, wit plastic gekozen. Lekker neutraal voor op het bureau. De drie stopcontacten bovenop zijn zo gedraaid dat je met gemak verschillende stekkers en laders kunt plaatsen. Daarnaast zitten er twee stopcontacten aan de zijkanten waarin je ook nog laders kwijt zou kunnen. Qua vorm en functie is hier duidelijk goed over nagedacht.

Aan de voorkant zitten nog twee USB laders. Deze leveren maximaal 2,1 ampère aan laadstroom. Voor de nieuwste generaties smartphones en tablets is dit relatief vlot laden.

Conclusie Ewent EW3935 Stekkerdoos

Ik heb de Ewent EW3935 stekkerdoos zowel gebruikt op mijn bureau als op vakantie. Deze stekkerdoos lijkt de balans te hebben gevonden tussen compact en voldoende aansluitingen. Zeker op reis is het ook handig dat je over extra USB poorten beschikt zodat je niet iedere keer je computer hoeft aan te sluiten om je smartphone te laden.

Beschikbaarheid

De Ewent EW3935 stekkerdoos is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten