Bouw jouw eigen vechtrobot zonder technische kennis

Enkele jaren geleden konden we op TV genieten van robots die elkaar te lijf gingen. Deze robots werden gebouwd door mensen met een behoorlijke hoeveelheid technische kennis. Zelf vechtrobots bouwen gaat nu een heel stuk gemakkelijker worden met Ganker.

De Ganker is een robot met servomotoren in ieder gewricht. Hierdoor kunnen de Ganker robots zeer gedetailleerde bewegingen uitvoeren. Om gevechten tussen robots leuker te maken, zijn ze ook met sensoren uitgerust die schade meten. Hoe meer klappen een Ganker krijgt, hoe minder leven er op de teller staat. Staat de teller op nul, heeft de ander gewonnen.

De robots zijn persoonlijk te maken met wapens en bescherming. Robots kunnen zelfs technisch ge├╝pdate worden door modules en onderdelen bij Ganker te kopen.

Beschikbaarheid

De Ganker staat nu op IndieGoGo. Vanaf $249 koop je al een Ganker of $529 voor een set van twee. Ganker verwacht vanaf oktober de robots uit te sturen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.