GadgetGear.nl

Travis introduceert haar tweede generatie vertaalapparaat

Travis wordt helemaal 2.0. Het sympathieke Hollandse vertaalapparaat is vandaag gepresenteerd in een variant met touchscreen. Het apparaat kan vertalen tussen 100 bekende talen.

Meer talen

In totaal gebruikt Travis Touch 16 verschillende engines om tussen de 100 talen te kunnen vertalen. Daarbij zoekt de Travis Touch zelf de beste match tussen de twee. Dit is een verbetering ten opzichte van het origineel dat met 60 talen overweg kon.

Inruilprogramma

Wie nog een originele Travis heeft, kan deze inruilen. Je krijgt dan een korting op de aanschaf van Travis Touch. Daarnaast doet Travis iets nobels. De oude Travis apparaten worden gedoneerd aan een goed doel om zo meer mensen met elkaar in verbinding te laten komen. Er zijn zo’n 110.000 Travis appraten in omloop in 120 verschillende landen.

Op IndieGoGo gaat de Travis Touch tussen de $149 en $199 kosten.

1 reactie

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten