Arjan Olsder
Arjan Olsder

Flatev, de Nespresso voor tortilla’s

Zelf, iedere dag, verse tortilla’s maken. Als je een beetje een fan van Mexicaans eten bent, weet je dat dit een behoorlijke klus is. Met de Flatev moet dit een stuk gemakkelijker worden. Deze machine gebruikt capsules met deeg en bakt jouw tortilla’s vers af.

Het interessante van de Flatev is dat de capsules het mogelijk maken om het deeg veel langer vers te houden zonder kunstmatige toevoegingen. Flatev garandeert ook dat de capsules 100% recyclebaar zijn om zo het milieu minder te belasten. Daarnaast kun je snel en simpel van deeg wisselen. Slim!

De Flatev zal in de zomer van 2017 verkocht gaan worden. Voor de VS weten we dat de Flatev €399 gaat kosten. Hoewel Flatev een kantoor in Zürich heeft, is er nog geen prijs bekend voor een lancering in de EU.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.