Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Cupjes als Kopjes, de Pixie Gifting Kits van Nespresso

Natuurlijk is porselein klassiek en glas heel modern, maar als het om de perfecte kopjes voor kerst (of de ware Nespresso fan) gaat, dan zijn de nieuwe Pixie kopjes toch wel heel spannend.

Deze dubbelwandige aluminium Pixie kopjes lagen al langer bij Nespresso in het assortiment. Je koos dan je favoriete Grand Cru en kocht dan een setje van twee. De kleuren van de espresso’s waren uiteraard op maat voor espresso drinkers terwijl de Lungo kopjes iets groter zijn.

Met de nieuwe Gifting Kits van Nespresso geef je een nog veel kleurrijker cadeau. Er zijn twee setjes om uit te kiezen. De Expresso Kit en de lungo Kit. De Espresso Kit bevat de kleuren van de Decaffeinato, Ristretto, Arpeggio en Volluto. De Lungo Kit bevat de kleuren Vivalto, Decaffeinato, Fortissio en Finezzo.

Beschikbaarheid

De Gifting Kits zijn verkrijgbaar via de Nespresso website en de Nespresso boetiekjes. De Espresso Kit kost €38 en de Lungo Kit kost €45. De normale prijs voor vier (2×2) espresso kopjes is €42 en de normale prijs voor vier (2×2) lungo kopjes is €48.

5 reacties

  1. Na een poosje in gebruik te hebben gehad, gaat de gekleurde laag helemaal afbladderen… Geen gezicht om zo aan de visite voor te zetten… Nespresso wil hier niet aan tegemoet komen en laat de klacht voor wat het is. Dure, zeer dure bekers, die na verloop van tijd niet meer voor mooi gebruikt kunnen worden… Niet kopen dus…

    1. Ik gebruik ze al jaren en ze zijn nog net zo mooi. Geen beschadigingen.
      Ik doe ze niet in de afwasmachine

  2. Bij ons ook precies hetzelfde verhaal, waardeloos! Ik heb er ook 8 gekocht, is wel 90 euro, we hadden beter naar de Action kunnen gaan, dan weet je zeker dat je rommel koopt, maar dan heb je het over 0,79 euro. Bij ons er ook niet bij gezegd dat het niet vaatwasmachine bestendig was, we leven niet in het stenen tijdperk, alles nog met de hand, niet kopen dus, het is rommel voor heel veel geld!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.