De magnetron heeft zich jaren geleden al bewezen in de keuken. Toch zal het pas in 2017 zijn dat we ook tijdens de wandeling ons soepie of kliekje van gister kunnen opwarmen. Dan komt de Wayv Adventurer op de markt, een magnetron op broekzakformaat.

De Wayv Adventurer is een samenwerking tussen NXP en het Britse Wayv Technologies. In een soort van grote thermoskan zit een stukje techniek van NXP weggewerkt dat op kleine schaal kan functioneren als magnetron om voedsel op te warmen. De Wayv Adventurer heeft een inhoud van 900 ml waarmee effectief tot 500 ml aan voedsel mee kan worden verwarmd.

Het vermogen van deze mobiele magnetron ligt op maximaal 200 Watt, wat een flink stuk onder de capaciteit van de magnetron in huis ligt. De accucapaciteit is echter voldoende om de Wayv Adventurer een half uur lang jouw voedsel te laten bestralen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.