Heos lanceert tweede generatie multiroom speakers

Heos by Denon heeft vandaag een compleet nieuwe lijn multi-room speakers aangekondigd. Het gat om de Heos Series 2 die eigenlijk de hele eerste serie vervangt. Voor je bang bent dat jouw bestaande Heos speakers outdated zijn, geen zorgen. Het valt allemaal wel mee.

De Heos Series 2 (HS2) ziet er namelijk exact hetzelfde uit als de eerste generatie. Het grote verschil zit hem in de ondersteuning voor Bluetooth. Bij de Heos 1 heb je daar nog een USB dongle voor nodig, maar bij de nieuwe Heos speakers zit dit al standaard in de elektronica. De looks en specs blijven gewoon hetzelfde. Het is dan ook vooral een leuke bonus voor iedereen die nu een Heos speaker koopt.

Leuk bijkomend nieuws is dat Denon binnenkort ondersteuning voor DSD en AIFF bestanden zal toevoegen. Dit geeft de audiofielen nog meer genot van het systeem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.