Gaat Google Android VR aankondigen?

Nog een paar nachtjes slapen, dan organiseert Google weer haar Google I/O evenement. Tijdens Google I/O zien we regelmatig nieuwe hardware opduiken. Dit jaar is de verwachting dat Google op het event Android VR zal aankondigen.

Android VR moet een beetje het liefdeskindje tussen de Oculus Rift en de Google Cardboard worden. Een goedkope VR bril dus, maar toch met een eigen display en controller. Hierdoor zou Google een prijsvriendelijk alternatief willen bieden door iedereen die net iets meer wil dan Google Cardboard kan bieden, maar geen diepe zakken heeft.

Het gerucht over de mogelijke aankondiging van Android VR past in de lijn met andere hardwarespecifieke Android versies die Google de afgelopen jaren heeft gelanceerd. Denk aan het bekende Android TV en het minder bekende Android Auto. Mocht het allemaal niet kloppen, mogen we met onze vingertjes wijzen naar Peter Rojas van Engadget ;-).

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.