Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Samsung brengt Android 6.0 naar de S6-series

Samsung is vorige maand begonnen met het uitrollen van Android 6.0 naar haar Galaxy S6, Galaxy S6 Edge en Galaxy S6 Edge+ smartphones. Die update zal komende week ook in Nederland en België worden uitgerold.

Met de update zet Samsung Android 6.0.1 Marshmallow op de smartphones en daarmee trekt het de smartphones van vorig jaar dichter naar het niveau van de S7-series. Samsung start deze week de verkoop van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge in Nederland en België.

Overigens liepen eigenaren van smartphones die via T-Mobile en Vodafone waren aangekocht voor op de uitrol. Die twee operators hadden hun versies van de nieuwe firmware al eerder klaar en rolden deze sneller uit. De updates die nu worden uitgerold zijn voor iedereen die een losse S6-series smartphone heeft gekocht.

De update meet 1,3GB in formaat, dus trek deze gewoon via een WiFi verbinding naar binnen. Om de update op te halen ga je naar toestel-info, software update en tik je op Nu Bijwerken. Als de update er nog niet is, probeer je het een dag later weer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.