Koken met inductie is al helemaal ingeburgerd en inbouwovens die inductie en infraroodverhitting combineren worden ook steeds meer geproduceerd. Normaal neemt deze techniek erg veel ruimte in, maar Panasonic heeft voor het eerst een losstaande, compacte oven ontwikkeld.

De nieuwe ‘ Countertop Induction Oven’ kan net als een reguliere oven worden gebruikt om te grillen, bakken, roosteren en om voedsel op te warmen. Bij al deze vormen van ovengebruik is het met de combinatie van inductie en infrarood niet meer nodig om de oven eerst voor te verwarmen.

Ook aan de schoonmaak is gedacht bij de nieuwe Panasonic Countertop Induction Oven. Zo is de grill uitneembaar en kan deze gewoon in de vaatwasser.

Beschikbaarheid

Panasonic zal de Countertop Induction Oven pas in oktober in de VS gaan verkopen. Of we de oven ook niet gaan zien is nog onbekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.