Logo GadgetGear.nl
Technics SL-1200M7B
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Technics lanceert de SL-1200M7B draaitafel met Automobili Lamborghini

Wie ‘vroegâh’ plaatjes draaide, deed dat het liefst op een Technics SL-1200. De draaitafel was voor platen wat Pioneer DJ werd voor CD’s en later MP3’s. Dat de klassieker nog steeds leeft, zien we in de laatste reïncarnatie van de beroemde platenspeler.

Moederbedrijf Panasonic levert sinds kort namelijk de nieuwe Technics SL-1200M7B uit. Een speciale uitvoering van de platenspeler met een iconisch ontwerp van Automobili Lamborghini. Het schild van het automerk staat centraal op de draaitafel en smeekt je letterlijk om geen slipmatje meer te gebruiken, terwijl het oranje Y-motief dat we herkennen van de sportwagens, op de behuizing van de platenspeler is geprint. De platenspeler voldoet verder aan de specificaties van de SL-1200MK7 en SL-1210MK7, net afhankelijk van de uitvoering die je koopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.