MWC: Epson introduceert lichte, slimme bril

Epson is duidelijk grenzen aan het verleggen op het Mobile World Congress. Terwijl Google's Glass in de ijskast ligt en de wereld nog moet wachten op Microsoft's futuristische Hololens, komt Epson met de strakke Moverio BT-300.

De Epson Moverio BT-300 is een zogenaamde see-through OLED bril die informatie van een smartphone of ander apparaat over jouw wereld heen projecteert. In HD en zelfs in 3D. De nieuwe Movario bril is zelfs 72% lichter dan haar voorganger.

De Moverio BT-300 draait op Android 5.1 en heeft een Intel quad-core chipset als basis om 3D beelden te kunnen genereren. Dit zit allemaal in de unit die met een kabel aan de bril vast zit. De unit heeft een accuduur van 6 uur.

Beschikbaarheid

Epson is van plan de Moverio BT-300 vanaf oktober te gaan verkopen voor €800.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram