Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Epson introduceert lichte, slimme bril

Epson is duidelijk grenzen aan het verleggen op het Mobile World Congress. Terwijl Google’s Glass in de ijskast ligt en de wereld nog moet wachten op Microsoft’s futuristische Hololens, komt Epson met de strakke Moverio BT-300.

De Epson Moverio BT-300 is een zogenaamde see-through OLED bril die informatie van een smartphone of ander apparaat over jouw wereld heen projecteert. In HD en zelfs in 3D. De nieuwe Movario bril is zelfs 72% lichter dan haar voorganger.

De Moverio BT-300 draait op Android 5.1 en heeft een Intel quad-core chipset als basis om 3D beelden te kunnen genereren. Dit zit allemaal in de unit die met een kabel aan de bril vast zit. De unit heeft een accuduur van 6 uur.

Beschikbaarheid

Epson is van plan de Moverio BT-300 vanaf oktober te gaan verkopen voor €800.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.