GadgetGear.nl

MWC: Epson introduceert lichte, slimme bril

Epson is duidelijk grenzen aan het verleggen op het Mobile World Congress. Terwijl Google’s Glass in de ijskast ligt en de wereld nog moet wachten op Microsoft’s futuristische Hololens, komt Epson met de strakke Moverio BT-300.

De Epson Moverio BT-300 is een zogenaamde see-through OLED bril die informatie van een smartphone of ander apparaat over jouw wereld heen projecteert. In HD en zelfs in 3D. De nieuwe Movario bril is zelfs 72% lichter dan haar voorganger.

De Moverio BT-300 draait op Android 5.1 en heeft een Intel quad-core chipset als basis om 3D beelden te kunnen genereren. Dit zit allemaal in de unit die met een kabel aan de bril vast zit. De unit heeft een accuduur van 6 uur.

Beschikbaarheid

Epson is van plan de Moverio BT-300 vanaf oktober te gaan verkopen voor €800.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten