GadgetGear.nl

Review: GoPuck (het zoveelste accupack, maar wel bijzonder)


Zeeman Albert beoordeelde namens GadgetGear de GoPuck met 4 sterren.

The Good
  • stevige accu
  • klein formaat
  • handige active mount

The Bad
  • losse kabels

Op de CES liepen wij rond met een lege iPhone. De acculader zat in de rugzak met de telefoon om deze op te laden. En daar was op eens de stand van GoPuck. Op het eerste gezicht de zoveelste lader. De behulpzame standbemanning maakte duidelijk dat GoPuck de oplossing was voor onze smartphone met lege accu. GoPuck is een aanrader!

GO-PUCK-3x-trans_a59dc370-9f84-47ad-b5c5-0b86873592aaBatteryPacks zijn er in duizenden afmetingen, kleurtjes en met fancy namen. In de praktijk blijkt het handig als de kabel aan het accu pack zit. Zo is de Tylt voor ons de standaard lader geworden voor beursbezoeken. Geen enkele smartphone accu trekt het hoge gebruik van de telefoon op een beursdag. Wanneer de accu leeg is gaat de telefoon aan de Tylt in de rugzak, om na een uurtje weer opgeladen te zijn. Dat betekent wel een uur geen actief gebruik van de telefoon. Daar brengt GoPuck verandering in.

GoPuck is een vierkant accu pack met stevige voeding. De vormgeving is met een klem zo slim gemaakt zodat de accu aan elke rugzak of tas te bevestigen is. Zo kregen wij de GoPuck ‘opgespeld’ met een kabeltje naar de iPhone. Zo blijft de telefoon gereed voor actie. De Tylt is nu plan B, maar Plan A is gebruik van de GoPuck zodra de camera of telefoon op een reis leeg raakt. Een uurtje loop je met jouw elektronische gadget aan een laadkabel, maar is deze welk bruikbaar.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Zeeman Albert

Albert is gecertificeerd marketeer en innovatie verslaafd. Zo'n beetje elk product met een stekker of batterij moet wel door zijn handen. Klopt het design, wat is het verhaal er achter en wie heeft er wat aan?
Albert reviewed producten sinds 1996. Sinds 2002 struint Albert internationale beurzen af op zoek naar nieuwe producten en trends in consumenten electronica.

Als marketing en innovatie specialist helpt Albert bedrijven te innoveren en te vernieuwen. Meer info over Albert als marketing specialist en trendwatcher op www.id-tank.com.