Opel heeft deze week een nieuwe uitvoering van haar Opel Ampera aangekondigd. Het gaat om de Ampera-E. Een compacter model dat door een nieuwe accuplaatsing toch meer ruimte moet bieden dan de huidige Ampera.

Om dit voor elkaar te krijgen zijn de accu’s van deze nieuwe Opel Ampera-e weggewerkt in de bodem van de auto. Hierdoor lijkt de nieuwe Ampera-e veel meer op een reguliere, compacte vijfdeurs. Bovendien probeert Opel met het nieuwe ontwerp de kostprijs van de Ampera-e bereikbaar te houden. Bovendien claimt Opel met deze auto de hoogste actieradius voor elektrische auto’s neer te zetten, maar geeft geen details in haar persbericht. Met de aanwezigheid van Opel OnStar moet de samenwerking tussen de Ampera-e en smartphone in ieder geval optimaal zijn.

Opel Ampera-e

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.