Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gillette komt met een verwarmd scheermes

Winter is coming… en dan wil je met een warme smoel de deur uit. Tenminste, dat is mijn persoonlijke voorkeur. Juist in de winter grijp ik vaker naar een scheerapparaat dan een scheermes. Gewoon om de warmte te voelen.

Gillette lijkt nu perfect op die emotie in te springen. Deze winter komt het merk (in ieder geval in de VS) met een verwarmd scheermes op de markt. Het gaat om de Gillette Heated Razor. Het idee van Gillette is afkomstig van de klassieke scheertechniek met een hete handdoek. Daarmee wordt de huid verwarmd en verslapt deze. Hierdoor zijn haartjes gemakkelijker af te scheren.

De Gillette Heated Razor kent twee warmtestanden en is waterbestendig. Scheren onder de douche is dus geen enkel probleem. De accu wordt draadloos geladen in een speciale standaard en de FlexDisc kop zorgt ervoor dat deze zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van jouw gezicht.

De uitlevering van het nieuwe scheermes start in februari 2019.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.