GadgetGear.nl

Gillette komt met een verwarmd scheermes

Winter is coming… en dan wil je met een warme smoel de deur uit. Tenminste, dat is mijn persoonlijke voorkeur. Juist in de winter grijp ik vaker naar een scheerapparaat dan een scheermes. Gewoon om de warmte te voelen.

Gillette lijkt nu perfect op die emotie in te springen. Deze winter komt het merk (in ieder geval in de VS) met een verwarmd scheermes op de markt. Het gaat om de Gillette Heated Razor. Het idee van Gillette is afkomstig van de klassieke scheertechniek met een hete handdoek. Daarmee wordt de huid verwarmd en verslapt deze. Hierdoor zijn haartjes gemakkelijker af te scheren.

De Gillette Heated Razor kent twee warmtestanden en is waterbestendig. Scheren onder de douche is dus geen enkel probleem. De accu wordt draadloos geladen in een speciale standaard en de FlexDisc kop zorgt ervoor dat deze zich gemakkelijk aanpast aan de vorm van jouw gezicht.

De uitlevering van het nieuwe scheermes start in februari 2019.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten