Gillette introduceert de Heated Razor

Heated Razor kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Braun kwam al eens met een scheerapparaat met een scheerkop die koelde. Nu komt Gillette met een scheermes dat juist verhit. En daar hebben ze een goed verhaal bij.

Het nieuwe scheermes is ontwikkeld door GilletteLabs, een nieuwe ontwikkeldivisie binnen P&G. Waar normaal de strook zit met een soort stofje om het scheermes gemakkelijker te laten glijden, plaatst Gillette nu een verwarmingselement. Die moet het effect hebben van de warme handdoek die de barbier bij je in de hals legt. Hierdoor moet het scheren een nog meer ontspannen ervaring worden. Bovendien zou de huid ook schoner worden na een scheerbeurt omdat poriën openen.

Gillette Heated Razor

Verder is het een scheermes met 5 mesjes en een FlexDisc die er voor zorgt dat het met beter de contouren van het gezicht volgt. Het nieuwe scheermes heeft stroom nodig. Daarvoor levert Gillette een magnetisch docking station mee. De verwarmingsstrook is van rvs. De behuizing is waterdicht.

De Gillette Heated Razor gaat €199,99 kosten. Een set van 8 mesjes gaat €49,99 kosten.

Heated Razor kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram