Logo GadgetGear.nl
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

TRNDlabs introduceert kleinste Nederlandse cameradrone ooit

Met de Vidius introduceerde droneverkoper Axis op 2 januari al ‘s werelds kleinste videodrone. Dat deze eer niet geheel exclusief zou zijn was meteen al duidelijk. Ook het Nederlandse TRNDlabs levert nu de drone met een nog leuker kleurtje onder de naam SKEYE Nano Drone with Camera.

Dat TRNDlabs hiermee zou komen is niet geheel verrassend. De Axis Vidius had al vrijwel dezelfde bouw als de TRNDlabs SKEYE Nano Drone die we afgelopen jaar hebben getest. Het viel dus te verwachten dat TRNDlabs ook een lading van deze videodrones naar Nederland zou halen. Het grote voordeel daarbij is natuurlijk de Nederlandse service en garantie op de SKEYE Nano Drone with Camera.

Qua camera is de SKEYE Nano Drone with Camera uitgerust met een 640×480 beeldsensor voor zowel foto’s als video’s. Je krijgt standaard een 2GB microSD kaartje bij de drone geleverd. Gezien de beperkte resolutie zal dit ruim voldoende zijn. De laadtijd is 30 minuten en de vliegtijd 3~4 minuten. Die beperking op de vliegtijd heeft natuurlijk te maken met het extra gewicht en de extra stroomvraag van de camera.

Beschikbaarheid

De TRNDlabs SKEYE Nano Drone with Camera is nu te koop voor €69.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.