GadgetGear.nl

ThermoSmart slimme thermostaten nu te personaliseren

Het Arnhemse ThermoSmart heeft weer iets opvallends bedacht om zich mee te onderscheiden van de concurrentie. Het minimalistische ontwerp van de thermostaten was al goed gekozen omdat de thermostaten zo in vrijwel ieder interieur te plaatsen zijn. Met de nieuwe ThermoArt dienst hopen de Arnhemmers dat de thermostaat nog beter in het interieur gaat passen.

De ThermoArt covers zijn folies die over de witte frontplaat van de ThermoSmart geplakt kunnen worden. De dunne folie zorgt ervoor dat deze nog steeds vingers zal detecteren. De ThermoArt dienst bevat een flink aantal eigen afbeeldingen waaruit gekozen kan worden. Een persoonlijk ontwerp laten afdrukken behoort ook tot de mogelijkheden. Een ThermoArt cover kost €14,95.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten