Arjan Olsder
Arjan Olsder

ThermoSmart slimme thermostaten nu te personaliseren

Het Arnhemse ThermoSmart heeft weer iets opvallends bedacht om zich mee te onderscheiden van de concurrentie. Het minimalistische ontwerp van de thermostaten was al goed gekozen omdat de thermostaten zo in vrijwel ieder interieur te plaatsen zijn. Met de nieuwe ThermoArt dienst hopen de Arnhemmers dat de thermostaat nog beter in het interieur gaat passen.

De ThermoArt covers zijn folies die over de witte frontplaat van de ThermoSmart geplakt kunnen worden. De dunne folie zorgt ervoor dat deze nog steeds vingers zal detecteren. De ThermoArt dienst bevat een flink aantal eigen afbeeldingen waaruit gekozen kan worden. Een persoonlijk ontwerp laten afdrukken behoort ook tot de mogelijkheden. Een ThermoArt cover kost €14,95.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.