GadgetGear.nl

Gillette vernieuwt de Fusion en Mach3

Gillette heeft haar twee belangrijkste lijnen met scheermesjes vernieuwt. Zo zal de Mach3 verschijnen in een Sensitive en Turbo uitvoering en komt de Fusion in een Proshield Standaard en Proshield Chill uitvoering.

Gillette Fusion Proshield

De Gillette Fusion Proshield is een nieuwe uitvoering van de Fusion scheermesjes waarbij het vooral om het mesblad zelf gaat. Deze valt op door haar gele omlijning en heeft nu aan alle kanten verzorgende/beschermende strips meegekregen. Het nieuwe scheermes zit op een gele uitvoering van het Flexball handvat dat Gillette afgelopen jaar presenteerde. Het nieuwe mesje kan overigens gewoon op ‘oudere’ Fusion scheermessen worden geplaatst.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

De Gillette Fusion Proshield Chill is een blauwe uitvoering van het Gillette Fusion Proshield scheersysteem met ‘verkoelende technologie’. That’s all we know…

Gillette Mach3

Ook de Mach3 verschijnt dus in twee nieuwe uitvoeringen. De Gillette Mach3 Sensitive is gericht op de gevoelige huid. Gillette heeft voor de gevoelige huid een nieuwe gelstrip ontwikkeld die meer gel vrijgeeft ten opzichte van het originele Mach3 systeem.

Gillette-Mach3

De Mach3 Turbo is voorzien van een 30% bredere gelstrip dan de originele. Nieuwe, scherpere messen vragen net wat minder druk op de huid terwijl de microvinnen op het mes de huid wat optrekken om zo de baardharen overeind te zetten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten