Safety Guard GPS beschermt jouw eigendommen wereldwijd

Het lijkt een grote stijltang, maar eigenlijk is het dé gadget die andere gadgets moet beschermen tegen diefstal. De Safety Guard GPS bevat namelijk een ingebouwde GPS ontvanger en een GPRS modem waarmee de GPS locaties non-stop aan je worden doorgegeven.

De Safety Guard GPS heeft een levensduur van tien jaar. In die tijd hoeft de Safety Guard GPS geen enkele keer te worden opgeladen. Binnen die tijd kan hij zo'n 14.000 keer zijn locatie aan je doorgeven. Je kan zelf instellen hoeveel meldingen de Safety Guard GPS maakt. Dat kan iedere vijf minuten, maar ook bij vertrek buiten bepaalde zones. De elektronica zit in een gel die bescherming biedt tegen schokken, vocht en extreme temperaturen.

De Safety Guard GPS komt in drie varianten. De standaard uitvoering heeft een interne antenne. De AE uitvoering heeft een externe antenne. Dat is belangrijk omdat deze uitvoering hierdoor ook weg te werken is in een dure fiets. De Safety Guard GPS SPY beschikt over een sterke elektromagneet waardoor deze snel en tijdelijk onder voertuigen geplaatst kan worden.

Beschikbaarheid

De Safety Guard GPS gaat €199 kosten. De Safety Guard GPS EA €239 en de Safety Guard GPS SPY €219. Het wereldwijde GSM abonnement dat je nodig hebt voor de Safety Guard GPS kost €4,99 per maand of €598,80 over de gehele leeftijd van de Safety Guard GPS.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram