Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Safety Guard GPS beschermt jouw eigendommen wereldwijd

Het lijkt een grote stijltang, maar eigenlijk is het dé gadget die andere gadgets moet beschermen tegen diefstal. De Safety Guard GPS bevat namelijk een ingebouwde GPS ontvanger en een GPRS modem waarmee de GPS locaties non-stop aan je worden doorgegeven.

De Safety Guard GPS heeft een levensduur van tien jaar. In die tijd hoeft de Safety Guard GPS geen enkele keer te worden opgeladen. Binnen die tijd kan hij zo’n 14.000 keer zijn locatie aan je doorgeven. Je kan zelf instellen hoeveel meldingen de Safety Guard GPS maakt. Dat kan iedere vijf minuten, maar ook bij vertrek buiten bepaalde zones. De elektronica zit in een gel die bescherming biedt tegen schokken, vocht en extreme temperaturen.

De Safety Guard GPS komt in drie varianten. De standaard uitvoering heeft een interne antenne. De AE uitvoering heeft een externe antenne. Dat is belangrijk omdat deze uitvoering hierdoor ook weg te werken is in een dure fiets. De Safety Guard GPS SPY beschikt over een sterke elektromagneet waardoor deze snel en tijdelijk onder voertuigen geplaatst kan worden.

Beschikbaarheid

De Safety Guard GPS gaat €199 kosten. De Safety Guard GPS EA €239 en de Safety Guard GPS SPY €219. Het wereldwijde GSM abonnement dat je nodig hebt voor de Safety Guard GPS kost €4,99 per maand of €598,80 over de gehele leeftijd van de Safety Guard GPS.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.