GadgetGear.nl

CES: Invoxia introduceert tracker voor huisdieren

Afgelopen jaar mochten we een briljante item tracker van Invoxia reviewen. Op basis van het Sigfox netwerk, met een enorme accuduur. Echt nuttig dus. En nu introduceert Invoxia iets vergelijkbaars voor huisdieren.

De nieuwe Invoxia Pet Tracker zit verwerkt in de halsband van hond en kat. De tracker houdt niet alleen bij waar het beestje is geweest, maar ook wat de gezondheid van het beestje is. Net als de gewone GPS tracker, heeft de accu een levensduur van 3 maanden. Daarnaast is deze pet tracker ook nog waterdicht. Met behulp van geofencing is het ook mogelijk om alerts te sturen wanneer het beestje de zone rondom huis heeft verlaten of terugkomt van een nachtje uit in de stad.

De Invoxia Pet Tracker gaat €99 kosten inclusief drie jaar gebruik van het Sigfox netwerk. Verlenging kost daarna een paar euro per jaar.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten