CES: Invoxia introduceert tracker voor huisdieren

Afgelopen jaar mochten we een briljante item tracker van Invoxia reviewen. Op basis van het Sigfox netwerk, met een enorme accuduur. Echt nuttig dus. En nu introduceert Invoxia iets vergelijkbaars voor huisdieren.

De nieuwe Invoxia Pet Tracker zit verwerkt in de halsband van hond en kat. De tracker houdt niet alleen bij waar het beestje is geweest, maar ook wat de gezondheid van het beestje is. Net als de gewone GPS tracker, heeft de accu een levensduur van 3 maanden. Daarnaast is deze pet tracker ook nog waterdicht. Met behulp van geofencing is het ook mogelijk om alerts te sturen wanneer het beestje de zone rondom huis heeft verlaten of terugkomt van een nachtje uit in de stad.

De Invoxia Pet Tracker gaat €99 kosten inclusief drie jaar gebruik van het Sigfox netwerk. Verlenging kost daarna een paar euro per jaar.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram