GadgetGear.nl

Een echt hoverboard kopen? Kan voor $20K

Als we het over hoverboards hebben, hebben we het doorgaans over Oxboards en de vele varianten die op de markt verkrijgbaar zijn. Hoe dan ook, ze zweven niet en dat is wel het idee achter de originele hoverboard van Back to the Future. Toch blijkt het mogelijk. De ARCA Space Corporation heeft een zwevend hoverboard ontwikkeld.

De ARCA Hovearboard is een hoverboard dat bestaat uit een enorme plank met 36 zeer krachtige ventilatoren met een totaal vermogen van 227 PK. Net als bij de Oxboard is het mogelijk om met het lichaam te sturen, maar smartphonebesturing behoort ook tot de mogelijkheden.

https://www.youtube.com/watch?v=Z_OhDXTvJoo

Met een maximum snelheid van 20km per uur gaat hij net iets harder dan een Oxboard. Toch kleeft er ook een nadeel aan. In tegenstelling tot het uur plezier op een Oxboard, houdt het voor de ARCA Hoverboard na zes minuten al op. Voor iedere minuut zweefplezier moet je een uur opladen. Tenzij je een lader van $45K koopt. Dan zit hij in 35 minuten al vol.

Maar of het allemaal echt is…

Heb jij geen $20k liggen en wil je ook graag minimaal een uur vertoeven of je hoverboard? Kies dan gewoon voor een meer gangbaar model als een van de vele Oxboards, Denvers of een Ninebot by Segway. Een betaalbare hoverboard koop je bij online winkels als bijvoorbeeld een Media Markt of bekijk een van de vele vergelijkingssites.

Reageren

Roelof van Doorn

Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren danĀ BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.