Xiaomi verkoopt naast smartphones en tablets al een tijdje wearables. In die laatste categorie begint de Chinees nu een gevecht om de onderkant van de markt. Haar nieuwe Xiaomi Mi Band 1S mag al voor $15 over de toonbank.

De Mi Band 1S kan gebruikt worden in combinatie met zowel Android als iOS toestellen. De fitness tracker kan zowel de hartslag als slaap en sportieve prestaties bijhouden en is door haar IP67 specificatie voor alle sporten te gebruiken, behalve voor zwemmers.

Het is niet de eerste keer dat Xiaomi met een fitness tracker komt. Het vorige model ging al 6 miljoen keer over de toonbank. Het vorige model krijgt dan ook een prijsverlaging naar $11. Vooralsnog is de Xiaomi alleen direct te kopen in China en de VS.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.