Iets meer dan een jaar na introductie van de Boomster, komt Teufel met een opvolger van formaat, de Boomster XL. Teufel lijkt meermee één van de eerste merken die echt inzet op grootformaat draagbare speakers.

De Boomster XL beschikt over een driekanaals systeem voor stereoweergave. Stereogeluid komt van twee tweeters en twee midrange drivers aangevuld met een downfiring subwoofer aan de onderkant van de Boomster XL. De versterkers zijn, zoals we gewend zijn van Teufel, Klasse-D versterkers.

De Boomster XL wordt verbonden via bluetooth 4.0 met aptX ondersteuning. Non-iOS gebruikers verbinden snel en gemakkelijk via NFC. Verder is er nog een USB aansluiting en het geheel is spatwaterdicht. Om de speaker gemakkelijk mee te nemen heeft Teufel deze van een draagriem voorzien.

Beschikbaarheid

De Boomster XL is alleen direct via Teufel verkrijgbaar voor €599.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.