Teufel introduceert de Boomster XL

Iets meer dan een jaar na introductie van de Boomster, komt Teufel met een opvolger van formaat, de Boomster XL. Teufel lijkt meermee één van de eerste merken die echt inzet op grootformaat draagbare speakers.

De Boomster XL beschikt over een driekanaals systeem voor stereoweergave. Stereogeluid komt van twee tweeters en twee midrange drivers aangevuld met een downfiring subwoofer aan de onderkant van de Boomster XL. De versterkers zijn, zoals we gewend zijn van Teufel, Klasse-D versterkers.

De Boomster XL wordt verbonden via bluetooth 4.0 met aptX ondersteuning. Non-iOS gebruikers verbinden snel en gemakkelijk via NFC. Verder is er nog een USB aansluiting en het geheel is spatwaterdicht. Om de speaker gemakkelijk mee te nemen heeft Teufel deze van een draagriem voorzien.

Beschikbaarheid

De Boomster XL is alleen direct via Teufel verkrijgbaar voor €599.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.