Teufel introduceert de draagbare Boomster speaker

Als het om echt grote bluetooth speakers gaat, zijn er maar weinig merken die echt iets moois weten te bouwen. Het is vooral Jabra met haar Solemate Max die hier lijkt te domineren. Met de Boomster komt Teufel nu mogelijk met een tegenantwoord.

Net als de Solemate Max is de Teufel Boomster een forse draagbare speaker, maar Teufel is een stuk verder gegaan in het design van de speaker. Zo bevat de Boomster een duidelijk en stevig handvat. De dikke accu van de Boomster gaat 10 uur mee en de Boomster beschikt al over Bluetooth 4.0.

Iets anders dat de Boomster wel kan ten opzichte van de Solemate is zelf radio ontvangen. Helaas geen DAB+, maar wel gewoon FM. Daarnaast is er (net als bij de Solemate) een AUX ingang aanwezig. Snel koppelen doen non-iPhone gebruikers via NFC.

De speaker line-up van de Boomster is indrukwekkend te noemen. Voor het stereobeeld is gebruik gemaakt van twee 20mm tweeters en twee 65mm mid-range woofers. De lage tonen komen van een 15 Watt 4 inch subwoofer. Het geheel wordt aangestuurd door een klasse D versterker in 2.1 configuratie.

Beschikbaarheid

De Boomster is alleen bij Teufel zelf te bestellen voor €299.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.