Plex heeft een nieuwe, grote update van Plex Server uitgerold. De belangrijkste verbetering is de Plex Optimizer die het mogelijk maakt om films en series te streamen op slechte netwerken en langzame NAS servertjes.

Voor Plex Pass gebruikers was er al de mogelijkheid om de transcoding engine te gebruiken om bestanden vooraf naar een player (bijvoorbeeld een smartphone) te sturen. Nu maakt Plex het ook mogelijk om bestanden al wel te transcoden voor bepaalte typen apparaten, maar deze getranscode bestanden op de server te laten rusten tot ze nodig zijn. Dat laatste maakt het ook mogelijk om op zwakke NAS systemen te streamen.

Verder heeft Plex onlangs een native player gelanceerd voor de vierde generatie Apple TV en is er nu de mogelijkheid om anderen een Plex Pass cadeau te doen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.