Dit is de Nest Thermostaat 3.0

Nest gaat over enkele minuten de nieuwe Nest thermostaat 3.0 aankondigen in Nederland. De nieuwe, slimme thermostaat is niet alleen van een nieuw display voorzien, maar ook van ondersteuning voor OpenTherm CV ketels.

En laten we meteen met die OpenTherm ondersteuning starten. Die is enorm belangrijk omdat OpenTherm ketels de temperatuur van de boiler, dus de watervoorraad, seperaat kunnen aansturen. Nefit bracht met de Nefit Easy de eerste thermostaat die dit onderscheid kon maken in de tijd dat wij de tweede generatie Nest Thermostaat net hadden getest. Dat verschil in energiebesparingsmogelijkheden is nu dus opgelost.

De 3e generatie Nest Thermostaat beschikt ook over een nieuw display dat een stuk groter is ten opzichte van de bedieningsring van de thermostaat. Hierdoor is het display duidelijker en is het gemakkelijker om op grotere afstand de temperatuur af te lezen.

Verder zijn alle bekende Nest featrures, waaronder de geniale autolearning feature en smart, aanwezig in deze 3e generatie Nest Thermostaat.

Beschikbaarheid

De 3e generatie Nest Thermostaat is nu verkrijgbaar voor €249.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.