Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Amsterdam krijgt eerste Virtual Reality bioscooop van Nederland

Hoewel de reguliere bioscopen zich vooral proberen te onderscheiden in de kwaliteit van het beeld en geluid, gaat een kleine groep Nederlandse ondernemers proberen om echt een verschil te maken Door de eerste VR bioscoop in Nederland te introduceren.

De ondernemers achter de bioscoop zien de VR bioscoop als bioscoop 2.0 en het eerste voordeel is meteen al duidelijk. Niemand zal jouw zicht op de film belemmeren omdat iedere kijken zijn eigen scherm heeft. Bovendien kan iedereen vrij om zich heen kijken in de films waardoor de filmbeleving persoonlijk is geworden.

Qua prijs lijkt het allemaal wel mee te vallen bij de VR bioscoop. Voor een tientje heb je een stoel. Voor drie tientjes krijg je een tweepersoons loveseat. De bioscoop is te vinden aan de Passeerdersgracht 19a te Amsterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.