GadgetGear.nl

IFA2015: Nederlanders komen met de Spin Remote

De Nederlanders doen het goed op de IFA. Na interessante introducties als de MyHomeBox, is het de jongens achter de Spin Remote gelukt om tijdens de IFA zowaar UX Design Award in de wacht te slepen voor hun unieke afstandsbediening.

De Spin Remote lijkt een reguliere draaiknop, maar verbergt de nodige sensoren om precies te weten hoe je hem vastpakt en hoe je hem draait. Zo kan de Spin Remote op vrijwel ieder infrarood of Bluetooth apparaat worden geconfigureerd om deze te bedienen. Of het nou om de TV, radio of airco gaat.

Spin-Remote-Elektronica

De jongens achter de Spin Remote introduceerde het idee in 2014 al op Kickstarter. Vanaf 2016 moet hij ook echt in de winkels liggen.

1 reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.