Logo GadgetGear.nl
IFA Verwachtingen
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015 Dag 4 – De verwachtingen

Tijdens de IFA is het niet ongewoon dat het programma tot in de vroege uurtjes doorloopt. Parrot haakt hier naadloos op in met hun persontbijt. Inderdaad. Om 08:00 mogen we ons melden op de stand om voorgesteld te worden aan hun nieuwste producten.

Wat gaat Parrot ons brengen? Op het moment dat ik dit tik weten we dat echt nog niet, maar een vermoeden is er wel. Eerder dit jaar lanceerde Parrot een nieuwe lijn minidrones in Frankrijk. Sinds een week geleden hebben we deze minidrones ook op de sites van andere landen zien opduiken. Het gaat om opvolgers van de Rolling Spyder en de Jumping Sumo. Wie weet heeft Parrot ook nog een echte verrassing voor ons.

Rond het middaguur organiseert Dyson een internationale persbijeenkomst. Vorig jaar introduceerde Dyson onder anderen haar nieuwe robotstofzuiger. Tot nu toe alleen verkrijgbaar in Japan. Dyson heeft de afgelopen twee jaar vele investeringen gedaan, dus ze kunnen verrassen.

Verder hebben we vandaag eindelijk een middag de tijd om gewoon rond te lopen. Om ons te laten verrassen. In de avonduren mogen we ons weer melden voor een serie presentaties bij DigitalFocus. Op het moment van schrijven is de volledige lijst met deelnemende bedrijven nog niet openbaar gemaakt, maar we weten dat Thalmic Labs aanwezig is met haar Myo armband. Deze armband stelt je in staat om spierbewegingen om te zetten naar acties op computers. Bijvoorbeeld om slides tijdens een powerpoint letterlijk weg te vegen. Een gadget naar mijn hart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.