IFA: Dyson introduceert eindelijk haar Dyson Eye 360 robotstofzuiger

Wat mij betreft zijn de mannen van Dyson de experts als het gaan om handige, mobiele stofzuigers. Toch weerhielden ze zich ervan om met een stofzuigrobot te komen. Gewoon omdat het niet goed kon zijn. Dit jaar doen ze het toch. Op de IFA is de eerste robot van Dyson te zien.

Uiteraard gaat het ook bij deze robot van Dyson erom dat het beestje vol zit met de cyclonische techniek die Dyson in haar stofzuigers verwerkt. Dyson belooft de hoogste zuigkracht ooit in een robotstofzuiger en daarmee zouden ze onze favoriet, iRobot, misschien wel van de troon kunnen stoten.

De robot heeft de futuristische naam Dyson Eye 360 meegekregen en dat slaat op het zichtveld van de robot. De Dyson Eye 360 moet de ruimte om zich heen exact in kaart kunnen brengen en zo precies weten waar hij wel of niet is geweest. Dat zou in ieder geval efficiƫnter zijn dan de modellen die we tot nu toe hebben zien passeren.

Dyson pakt het ook qua connectivity goed aan. Ze komen meteen met de release al met een iOS en Android app waardoor het programmeren van de Dyson Eye 360 ook een stuk gemakkelijker moet zijn. De Dyson Eye 360 beweegt zich bovendien voort op rupsbanden in plaats van wielen waardoor hij veel minder gevoelig is voor verschillende ondergronden. Het is alleen de vraag of hij niet veel te hoog is geworden, maar dat gaan we vast ervaren.

De Dyson Eye 360 verschijnt begin 2015 in Japan. Hier krijgen we hem later in 2015.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “IFA: Dyson introduceert eindelijk haar Dyson Eye 360 robotstofzuiger”

  1. Kijk dit is pas een hebbedingetje!
    Wil al jaren zo een stofzuiger in huis, met 2 kids is dit erg handig. Deze trekt mijn aandacht heb namelijk al een Dyson, wil niks anders meer!

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram