IFA2015 Dag 2 – De verwachtingen

IFA Verwachtingen

In zonnig Berlijn is het vandaag dé dag van de grote shows. De ene op de IFA zelf, de andere op een locatie daar ver vandaan. Wat verwachten we vandaag allemaal te zien?

We trappen de dag af met de show van Acer. Acer kondigde haar show aan met de hashtag #nextatacer. Opvallend is dat de presentatie gericht is op gamers en dat slechts enkele weken na de Gamescom. De Gamescom is de grootste gamesbeurs ter wereld en was wellicht een beter moment geweest voor deze presentatie maar wie weet wat Acer zal doen…

NextAtAcer

Ook die andere PC gigant, Asus, heeft tijd gereserveerd in ons agenda. Asus houdt het in haar uitnodiging lekker algemeen. De enige hint is dat ze Intel duidelijk als partner presenteren. Terugblikkend op de afgelopen jaren verwachten we nieuwe smartphones en tablets.

Asus-IFA

Onze derde stop is bij Huawei. De Chinese gigant zette eerder dit jaar de Huawei P8 op de markt. De tagline is the power of touch. Huawei verwijst hiermee waarschijnlijk naar een nieuwe vingerafdruksensor voor de Mate series. De Mate S om precies te zijn. Deze zal worden uitgerust met dezelfde sensor die Huawei afgelopen week met de Honor 7 presenteerde.

Huawei-IFA

Ook de presentatie van Sony laat zich al een beetje raden. Wij verwachten de Xperia Z5 en de Xperia Z5 Compact. Misschien zelfs een Xperia Z5 Tablet en misschien een SmartWatch 4. Allemaal gadgets die prima in de lijn van voorgaande presentaties zouden passen.

Sony-Xperia-Z5-Promo

We sluiten de dag af met Lenovo. Traditioneel introduceren zij ook smartphones, maar die komen in Nederland doorgaans de markt niet op. Daarnaast hebben ze nu ook Motorola in het portfolio. Het kan goed zijn dat Lenovo iets terughoudender is geworden. Wat gaan we dan wel zien? Ik denk nieuwe tablets en laptops.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.