Automatisch papier vernietigen met de Fellowes 200C

Dat ook de markt voor papiervernietigers de nodige innovatie kent zien we terug bij de Fellowes Automax 200C. Deze nieuwe papiervernietiger heeft een accufeed oplossing die een hoop stress zal schelen.

De accufeed technologie in de Automax 200C staat het toe om gewoon een stapel papier van maximaal 200 vel in de papiervernietiger te leggen. De Automax 200C zal zelf de vellen oppakken en versnipperen. Hierdoor hoef je er niet meer bij te blijven staan en bladzijden te tellen. 200 vel is met 5 minuten weg. Er is ook nog een manuele invoer welke 10 vel tegelijk aan kan.

Het messenblok kan zelf papier terugsturen als het te zwaar beladen is om zo verstopping en vastlopers te voorkomen. Het schredden van CD’s en credit cards is ook geen probleem. Nieuwe SilentShred technologie moet lawaai op kantoor voorkomen.

De Automax 200C versnippert papier en plastic in stroken van 4x38mm en heeft een 32 liter opvangbak. Twee minuten na gebruik gaat de Automax 200C in slaapstand om energieverbruik te minimaliseren.

Beschikbaarheid

Fellowes geeft 2 jaar garantie op de Automax 200C en 7 jaar op het messenblok. De Automax 200C kost €399.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.