GadgetGear.nl

CES: Fellowes en Zeiss introduceren smartphone lenzen

Er zijn al jaren kitjes met lenzen voor smartphonecamera’s in de markt. Doorgaans zitten hier de wat kleinere merken achter die soms opvallend goede lenzen weten te bouwen. Nu Zeiss in deze markt stapt lijkt het fotograferen met opzetlenzen een stuk serieuzer te worden.

Samen met Fellowes ExoLens heeft Zeiss nu de eerste set van drie opzetlenzen ontwikkeld. Het gaat om een groothoek-, tele- en macrolens. Bijzonder daarbij is dat Zeiss ‘s werelds eerste macrolens door smartphones met een zoomfunctie heeft ontwikkeld. Verder zijn de lenzen zo ontwikkeld dat ze van hoek tot hoek scherp zijn.

De eerste set lenzen is speciaal ontwikkeld voor de iPhone 6(S) en de iPhone 6(S) Plus. Zeiss en ExoLens zijn van plan om in de toekomst meer camera’s te ondersteunen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten