6th Sense aanwezig in Whirlpool’s nieuwste vaatwasser

Tijdens de IFA troffen we op de stand van Whirlpool nog de nieuwste vaatwasser met 6th Sense technologie aan. Deze technologie is ook in de ZEN wasmachines en wasdrogers terug te vinden.

Net als bij de ZEN wasmachines en wasdrogers van Whirlpool zorgt de 6th Sense app er voor dat de 6th Sense PowerClean vaatwasser op afstand in de gaten gehouden kan worden. Interessant is dat de app ook in staat is het energieverbruik in kaart te brengen zodat je weet wat een vaatje kost. In bepaalde landen is het ook mogelijk om inzichtelijk te krijgen wanneer je tegen het goedkoopste energietarief de vaatwasser kunt laten draaien.

De 6th Sense PowerDry vaatwasser beschikt verder over 28 stralen en een bijzonder droogsysteem waardoor zelfs plastic voorwerpen droog uit de machine moeten komen. Hierdoor zou je geen last meer moeten hebben van stoomwolken wanneer je de vaatwasser opent en dat is vooral ook heel effectief om slijtage van jouw keukenmeubilair te voorkomen. Slim!

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events