Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

IFA2015: Whirlpool’s nieuwste wasmachines en drogers komen met een app

Onder de naam 6th Sense komt Whirlpool met een app voor haar nieuwste wasmachines en drogers. Zo zorgt de 6th Sense app ervoor dat je deze op afstand kunt instellen en activeren.

Vooral voor de werkende is dit een hele handige feature omdat je de wasmachine en droger op deze manier kunt aanzetten nog voor je thuis bent zodat je ze meteen kunt legen. In hoeverre het 6th Sense systeem ook compatible is met het Works With Nest programma is helaas niet op te maken uit het persbericht, maar Whirlpool is wel al jaren een Works with Nest partner.

Naast de app zijn er nog een aantal andere innovaties voor deze nieuwe machines. Het gaat dan met name over een stillere trommeltechniek. Op basis hiervan heeft de serie de naam ZEN meegekregen. Door de motor direct op de trommel te bevestigen is er bovendien minder risico op slijtage.

Naast de Zen wasmachines zijn er ook andere apparaten die met 6th Sense werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.