Google Glass is terug, maar voor zakelijk gebruik

Het is alweer een tijd geleden dat Google haar Google Glas van de markt trok. De bril wist in publiek nogal wat weerstand op te roepen door de camera die altijd aan staat terwijl hij toch ook duidelijk voordelen met zich meebracht. Wellicht is dit de reden dat de nieuwe versie zich richt op zakelijk gebruik.

Google stopte de productie ongeveer een half jaar geleden en trok het project uit jaar befaamde X divisie. In plaats daarvan werd Google Glass ondergebracht bij een team ontwikkelaars aangestuurd door de ontwikkelaar van de iPod, Tony Fadell.

Met de nieuwe Google Glass richt Google zich niet zozeer op consumenten, maar vooral op personeel in de medische sector en technisch personeel. Toch is het niet uitgesloten dat Google later dit jaar alsnog probeert een consumenteneditie te presenteren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram