Eurobike 2015: Mio komt met nieuwe fietsnavigatiesystemen

Mio heeft tijdens de Eurobike 2015 de nieuwe Mio Cyclo 200 geïntroduceerd. Het nieuwe fietsnavigatiesysteem dient als instapper voor iedereen die de oude plattegrond liever thuis laat.

De Mio Cylco 200 beschikt over een 3,5 inch display met zes grote knoppen voor de bediening. Het aardige van de fietsnavigatiesystemen van Mio is dat ze een Surprise Me functie hebben. Daarmee zal de computer je een verrassende route aanbevelen op basis van jouw voorkeuren qua afstand en tijd. Iedere keer dat je de functie gebruikt zal je drie voorstellen krijgen.

De kaarten zelf zijn op basis van OpenStreetMaps. Via de desktop app zijn deze en de routes te beheren. Mocht je onderweg in nood verkeren, kan de Mio met één druk op de knop jouw het adres en de coördinaten geven. Handig wanneer je de hulpdiensten moet bellen. Ook points of interest als restaurants en fietsenwinkels zijn op de kaarten aanwezig.

Beschikbaarheid

De Mio Cyclo 200 ligt nu in de winkel voor €179,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.