KitchenAid innoveert met haar blender 2.0

We zagen hem al even tijdens onze kennismaking met de KitchenAid Artisan Cookprocessor in Amsterdam. Ik heb het over de reïncarnatie van de blender. Ik heb het over de KitchenAid Artisan Magnetic Drive Blender.

De Artisan Magnetic Drive Blender is een blender die geheel opnieuw is opgebouwd en over magnetische aandrijving beschikt. Deze elimineert assen en andere onderdelen die schoongemaakt moeten worden waardoor je de diamantvormige 1,8 liter mengkom en het mes overhoudt.

Door het geheel nieuwe ontwerp van de blender, kan de deksel niet meer loskomen terwijl je wel nog gewoon ingrediënten toe kunt voegen. Bovendien zijn de bekende voorgeprogrammeerde functies ook in deze blender nog gewoon beschikbaar.

Beschikbaarheid

KitchenAid geeft 7 jaar garantie op de Artisan Magnetic Drive Blender. Hij ligt in de winkel voor €699 in de kleuren amandelwit, appelrood, keizerrood, parelmoer, tingrijs, onyx zwart en vulkaan zwart.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.