Honeywell’s Round Connected krijgt ondersteuning voor multi-zone verwarming

Als het om slimme thermostaten gaat, heeft Honeywell twee systemen in de aanbieding. Het EVO Home systeem wat echte multi-zone verwarming kan bieden en de budgetvriendelijke oplossing genaamd de Honeywell Round Connected. Die laatste is met een nieuwe update net even wat slimmer geworden.

Het was al mogelijk om de Round Connected met je smartphone aan te sturen om de verwarming in huis aan te passen. Met de nieuwe firmware van de Round Connected is het mogelijk om een tweede thermostaat in huis te plaatsen en zo het verwarmingssysteem in twee zones in te delen.

Het aanschaffen van een tweede gateway voor de Round Connected is niet nodig. Wel moet een monteur een zoneklep in het leidingsysteem monteren zodat je echt van twee verschillende zones kunt spreken.

Overigens is de Round Connected ook te gebruiken als onderdeel van het Evohome systeem van Honeywell. In dat geval dient de Round Connected als afstandsbediening voor de zone waarin hij hangt. De Round Connected kan via IFTTT met andere smart home producten worden verbonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events

Er zijn momenteel geen aanstaande evenementen.